Tiltrækker 2 nye markante profiler

Krøyer Pedersen signer 2 betydelige kapaciteter i et stærkt konkurrencepræget rekrutteringsmarked.
Ansættelserne styrker virksomhedens hold af statsautoriserede revisorer, som nu tæller 10 i alt.

– Der er ganske enkelt færre statsautoriserede og ledende revisorer, end der rent faktisk er behov for i revisionsbranchen. Så det er et benhårdt marked at tiltrække nye medarbejdere i. Derfor er vi henrykte over at kunne præsentere 2 nye statsautoriserede revisorer med væsentlig erfaring og af høj kvalitet. Det vil afgjort styrke vores position i det regionale marked for revision og økonomisk rådgivning, siger adm. partner Klaus Lund Kristensen hos Krøyer Pedersen Statsautoriserede Revisorer.

De 2 nye ansigter hos Krøyer Pedersen er de statsautoriserede revisorer Jeppe Lynggaard Kongensholm(33) t.v. og Jens-Ole Bøgild(53) t.h.

Jeppe Lynggaard Kongensholm

1. juli 2023 starter statsautoriseret revisor Jeppe Lynggaard Kongensholm på vores Holstebro-kontor.

Jeppes erfaring og faglige fundament retter sig primært mod SMV-segmentet indenfor bl.a. handel og produktion.

– Jeg har været i revisionsbranchen i knap 12 år og er forholdsvis nyslået statsautoriseret. Det betyder, at jeg kender gamet og har været på udkig efter et firma med en organisation, hvor jeg kan lægge flere lag på min karriere. Det oplever jeg, at Krøyer Pedersen kan tilbyde. Firmaet har et godt image og en klar strategi – Lige præcis elementer, som matcher mine ambitioner. Både i forhold til et udfordrende kundegrundlag og et muligt fremtidigt medejerskab, fremhæver Jeppe Lynggaard Kongensholm.

Jeppe kommer fra Blicher Revision & Rådgivning i Herning og har i øvrigt et fint kendskab til Holstebro, da han tidligere i karrieren var ansat hos Revision Limfjord.

Jeppe er bosat i Vildbjerg med sin familie.

 

Jens-Ole Bøgild

Kommer fra Deloitte i Silkeborg, hvor han har været ansat i mere end 33 år og i høj grad har præget kundernes udvikling i mere end én generation. Både som revisor og betroet rådgiver for kunder i en lang række brancher; primært SMV’er indenfor produktion og handel, ejendomssektoren, sundhedssektoren, samt leisure, fonde og større foreninger.

– Man kan vist roligt sige, at det er en skelsættende beslutning at rulle kontorstolen ind i et nyt revisionshus efter 33 år hos Deloitte. Men jeg konkluderede, at tiden var inde. Jeg ville gerne være en del af en mindre organisation, som i højere grad er regional funderet og kundefokuseret. Det bliver jeg hos Krøyer Pedersen, hvor min tidligere organisation på godt 3.000 personer afløses af et team på 60-70 dedikerede og fagligt stærke medarbejdere i tæt daglig dialog. Det glæder jeg mig meget til, fastslår Jens-Ole Bøgild.

Jens-Ole, der er bosat med sin familie tæt på Thorning, nær Kjellerup, starter på vores kontor i Struer primo august 2023.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev