COVID-19: Forholdsregler for begrænsning af smittefare

Krøyer Pedersen følger naturligvis myndighedernes henstillinger, for at begrænse smittefaren ved den aktuelle virussituation. Men telefon, mail og døren er stadig åben.

Vi er i en travl tid, men vores 1. prioritet er at sikre, at vores medarbejdere, familier og kunder er sunde og at bidrage til at smitten ikke spredes.

På den baggrund har vi gennemført en række sikkerhedsforanstaltninger såsom at bede vores medarbejdere om at arbejde hjemmefra, minimere antallet af fysiske møder og i øvrigt begrænse fysisk kontakt.

Alle medarbejdere hos Krøyer Pedersen har mulighed for at arbejde hjemmefra, hvorfra de stadig har fuld adgang til alle vores forskellige systemer.

For at sikre at vi er forberedte og klar til hvad situationen måtte medføre, opfordrer vi også vores kunder og samarbejdspartnere til så hurtigt som muligt at indsende de nødvendige materialer, som vi har brug for i vores opgaveløsning. Det kan fx være de indledende materialer til årsregnskabet. Det vil hjælpe os med at planlægge og sikre driften i de kommende måneder.

Vi vil gøre vores yderste for at være tilgængelige og sikre en god drift på trods af de særlige omstændigheder. 

Har du behov for kontakt til en medarbejder, kan du finde direkte kontaktoplysninger her

 Nyheder

01

Kontantforbuddet i hvidvaskloven

Grænsen for kontantbetalinger er fra 1. juli 2021 nedsat

» Læs mere

02

Briternes exit – Og de momsmæssige udfordringer ved onlinesalg til og fra Storbritannien

Storbritannien er nu definitivt trådt ud af told- og momssamarbejdet i EU. Det har medført en del udfordringer. Særligt ved onlinesalg

» Læs mere

03

BESKATNING AF EJENDOMME OG ERSTATNING TIL MINKBRANCHEN

Fokus på skatteregler ved salg af fast ejendom i forbindelse med prisudviklingen på private ejendomme og regeringens lukning af minkproduktionen.

» Læs mere

04

APPORTINDSKUD AF FAST EJENDOM – I krydsfeltet mellem selskabs- og skatteret

Fast ejendom udgør et aktiv, der kan apportindskydes i kapitalselskaber ved stiftelser eller kapitalforhøjelser, men...

» Læs mere

05

Sommerhusmarkedet – Under og efter pandemien

Eksperterne forventede, at pandemien ville presse priserne på sommerhusmarkedet. Vi ved nu, at det er gået noget anderledes!

» Læs mere