3 dugfriske CMA’er

Der var forløsning i luften på Aalborg Universitet, da flere års boglig og teoretisk indsats, oveni det daglige revisorarbejde, blev vekslet til 3 cand.merc.aud-titler. Tirsdag den 5. februar 2019 vendte Kasper Friis Jørgensen (t.v.), Jeppe Hedegaard Kristensen og Martin Lund Nielsen (t.h.) det sidste blad på kandidat-studiet. De tre revisorer kan nu tilføje cand.merc.aud.-titlen på visitkortet.

Kasper Friis Jørgensen har været ansat hos Krøyer Pedersen de seneste to år i et trainee-forløb, der sluttede 1. februar 2019 med revisorbetegnelsen og en fortsat ansættelsesaftale hos Krøyer Pedersen. Og altså nu også med cand.merc.aud-tilføjelsen.

Både Jeppe Hedegaard Kristensen og Martin Lund Nielsen startede hos Krøyer Pedersen som revisorelever i sommeren 2011. Udover elevuddannelsen har de to også gennemført HD-studiet, inden de nu satte kronen på værket med cand.mer.aud’en. Begge fortsætter deres ansættelse hos Krøyer Pedersen.

Vi ønsker de tre kandidater tillykke og er glade for, at såvel Kasper som Jeppe og Martin har valgt Krøyer Pedersen som platform for deres videre karriereforløb. Med de tre unge cand.merc.aud’er styrker Krøyer Pedersen virksomhedens kompetencer rettet mod såvel nuværende som fremtidens kunder.


Nyheder

01

Højsæson for onlinesvindel

» Læs mere

02

Pas på! Virksomhedsbetalte rejser får let et skattesmæk med i bagagen

» Læs mere

03

Har du styr på skatten af ferieboligens lejeindtægt?

» Læs mere

04

Forslag til nye forskudsopgørelser for 2019

» Læs mere

05

Nye regler for
registrering af varebiler

» Læs mere