Fuld håndtag til nyt netværk

Krøyer Pedersen har gennem flere år været en del af Bjarne Pedersens speedwaymæssige setup. På den ene side som revisor og rådgiver for sportsstjernen med det multinationale klubtilhørsforhold, og på den anden side som én af Bjarne Pedersens personlige sponsorer.  

En status som begge parter har valgt at holde fast i på trods af hjemmebaneskiftet fra Holstebro Speedway til Esbjerg Vikings op til denne sæson. 

Det tætte samarbejde har tilmed skabt et nyt og spændende netværk. Sammen valgte vi at invitere klubfolk fra Esbjerg og hele den personlige sponsorportefølje til en udvidet sæsonopstart. Arrangementet fandt sted i Bjarne Pedersens værksted, hvor hans team præsenterede alt det nye gear til den kommende sæson.  

Efterfølgende var der øl og hotdogs, som sjovt nok viste sig at være den helt rigtige menu til at få værksted og netværksnakken til at summe! 

Som kronen på værket havde vi inviteret den 17-dobbelte verdensmester Erik Gundersen, der fortalte om og stillede skarpt på en karriere på toppen, styrtet der ændrede alt og comeback’et. Et gribende indlæg som tryllebandt både sportsfolk og de ca. 20 medvirkende sponsorer.

Alt i alt en dejlig og spændende aften, som lover godt for Bjarne Pedersens sæson og en øget interaktion sponsorerne imellem. 

På billedet er Erik Gundersen og Bjarne Pedersen flankeret af statsautoriserede revisorer Uffe Larsen (t.v.) og Hans Madsen (t.h.) fra Krøyer Pedersen.


Nyheder

01

Højsæson for onlinesvindel

» Læs mere

02

Pas på! Virksomhedsbetalte rejser får let et skattesmæk med i bagagen

» Læs mere

03

Har du styr på skatten af ferieboligens lejeindtægt?

» Læs mere

04

Forslag til nye forskudsopgørelser for 2019

» Læs mere

05

Nye regler for
registrering af varebiler

» Læs mere