Støtte til den store guldmedalje

Krøyer Pedersen Statsautoriserede Revisorer indgår nu som en aktiv del i bestræbelserne på at vinde guld ved de store mesterskaber. Et personligt sponsorat af svømmetalentet Helena Rosendahl Bach fra Holstebro SvømmeClub tager i første omgang sigte mod VM i Sydkorea i 2019. På den lange bane er det OL-deltagelse, der motiverer den unge svømmer.

Helena Rosendahl Bach, der bare er 18 år, er allerede godt på vej. Status som dansk landsholdssvømmer samt 6 DM og 3 NM medaljer – alle af guld – taler sit tydelige sprog. Senest er det tilmed blevet til en stærk markering ved EM i Glasgow, hvor hun var blandt de 16 bedste, både på 1.500 meter fri og 200 meter butterfly. Men ikke nok med det. Hun var også en del 4 x 200 meter fri, som nåede EM-finalen. Endda som hurtigste dansker i semifinalen.

Helenas favorit-disciplin er 1.500 meter fri på langbane, men hun er også i bassinet på 800 meter fri, 400 meter fri, 400 meter medley, 200 meter butterfly og div. hold stafetter. Både ved lang- og kortbane stævner.

– 2018 var et vildt år. Trods lange periode med virkelig tung træning oplevede jeg hele tiden bedre og bedre resultater. Først i Rom, så under DM, dernæst ved EM i Glasgow og sidst på året ved de Nordiske Mesterskaber på kortbane i Finland. Jeg forbedrer hele tiden mine personlige rekorder. Så fortsætter det sådan, vil mit næste store mål, som er VM til sommer i Sydkorea, klart være indenfor rækkevidde, fastslår Helena Rosendahl Bach, der selv er overrasket over hastigheden i hendes udvikling.

I perioder med hård træning er der tale om 9 ugentlige træningspas fordelt på løbe-, styrke- og bassintræning. Frem mod de større stævner sænkes den tunge træning, og der stilles skarpt på de tekniske detaljer med f.eks. starter og vendinger. Sidstnævnte er særlige fokusområder, som Helena i følge sig selv skal forbedre for at flytte sit niveau til VM- og i sidste ende OL-deltagelse.

På billederne er Helena Rosendahl Bach på besøg hos Krøyer Pedersen for at vise sponsorbilen og resultatet af de mange timer i bassinet. Statsautoriserede revisorer Uffe Larsen og Hans Madsen tager imod.Nyheder

01

Kontantforbuddet i hvidvaskloven

Grænsen for kontantbetalinger er fra 1. juli 2021 nedsat

» Læs mere

02

Briternes exit – Og de momsmæssige udfordringer ved onlinesalg til og fra Storbritannien

Storbritannien er nu definitivt trådt ud af told- og momssamarbejdet i EU. Det har medført en del udfordringer. Særligt ved onlinesalg

» Læs mere

03

BESKATNING AF EJENDOMME OG ERSTATNING TIL MINKBRANCHEN

Fokus på skatteregler ved salg af fast ejendom i forbindelse med prisudviklingen på private ejendomme og regeringens lukning af minkproduktionen.

» Læs mere

04

APPORTINDSKUD AF FAST EJENDOM – I krydsfeltet mellem selskabs- og skatteret

Fast ejendom udgør et aktiv, der kan apportindskydes i kapitalselskaber ved stiftelser eller kapitalforhøjelser, men...

» Læs mere

05

Sommerhusmarkedet – Under og efter pandemien

Eksperterne forventede, at pandemien ville presse priserne på sommerhusmarkedet. Vi ved nu, at det er gået noget anderledes!

» Læs mere