Krøyer Pedersen indgår 3-årig aftale med TTH Holstebro

Krøyer Pedersen har gennem flere år været sponsor hos TTH Holstebro. Gradvist har vi øget engagementet og er nu “SølvPartner” for herre- og dameligaholdene i klubben.

 

Vi ser aftalen med TTH Holstebro som en mulighed for at medvirke til at skabe et sportsligt fyrtårn, der både kan fremkalde lokal stolthed og national synlighed. Derfor har vi fulgt klubbens oplæg og indgået et 3-årigt partnerskab. Det giver TTH en større økonomisk tryghed, og dermed mulighed for at udvikle langsigtede, sportslige strategier. Og det, tror vi på, har stor betydning for det produkt og de resultater, som TTH Holstebro kan skabe inden for håndboldbanens linjer. 

Drivkraften for vores involvering i klubben er tæt forbundet med den profil, som TTH er med til at skabe for Holstebro- og Struer-området, hvor vi jo netop er repræsenteret. En profil som givetvis også er en brik i den samlede billede, når det handler om at rekruttere og fastholde medarbejdere i det nordvestjyske. Dertil kommer selvfølgelig, at TTH-sponsoratet giver os en god eksponering, som rækker ud i hele regionen og landet, når holdene folder sig ud på tv. 

Vores SølvPartner-sponsorat omfatter, udover eksponering i Gråkjær Arena, to personlige sponsorater af henholdsvis playmaker Jac Karlsson og stregspiller Caroline Svarre.

De personlige sponsorater – med både en herre- og en dameligaspiller – viser, at vi støtter op om TTH Holstebro som ”Danmarks Stærkeste Klub” med to ligahold.


Nyheder

01

Har du styr på skatten af ferieboligens lejeindtægt?

» Læs mere

02

Forslag til nye forskudsopgørelser for 2019

» Læs mere

03

Nye regler for
registrering af varebiler

» Læs mere

04

Overdragelse af
ejendomme med skatterabat

» Læs mere

05

Vigtige
”skatte-datoer”

» Læs mere