Sikker dataudveksling med KP DocBox

Der har aldrig været større fokus på datasikkerhed. Det gælder selvfølgelig også hos Krøyer Pedersen.

Derfor har vi udviklet KP DocBox, som sikrer dataudvekslingen mellem dig og din revisor. Her kan du løbende uploade dokumenter, bilag, opgørelser, afstemninger osv. til en datamappe, som udelukkende er dedikeret til dig og din revisor. Alle mappens data opbevares på vores egen server, og al kommunikation er krypteret vha. SSL-certifikat.

Det giver dig en række fordele: 

  • KP DocBox er det sikre alternativ til at sende filer pr. e-mail, og der kan uploades store filer, som det normalvis ikke er muligt – eller tilladt – at sende via e-mail.
  • I KP DocBox kan der oprettes en mappestruktur, så dokumenter kan kategoriseres på en sådan måde, at udveksling og kommunikation mellem dig og din revisor lettes voldsomt. – Med det fælles referencepunkt forsvinder mails ikke mellem andre mails, og vedhæftede filer ”droppes” ikke i uvedkommende mapper!
  • KP DocBox sikrer per automatik, at persondataforordning overholdes i de tilfælde, hvor der udveksles data indeholdende personfølsomme oplysninger.
  • KP DocBox er 100% dynamisk. Dokumenter kan løbende uploades til den fælles mappe, når de dannes og færdiggøres. Mappen og dens data er tilgængelig fra alle brugerflader; Via browser eller  app på både desktop og mobile enheder.

 

Har du ikke allerede hul igennem til os via KP DocBox, er det bare at kontakte din revisor hos Krøyer Pedersen – så opretter vi dig straks som bruger.Nyheder

01

COVID-19 – UDLANDSDANSKERE OG UDSTATIONEREDE

Lovforslag til afbødning af de skattemæssige konsekvenser, som udlandsdanskere og personer, der arbejder i udlandet, har i forbindelse med COVID-19.

» Læs mere

02

COVID-19 – Ny mulighed for små og mellemstore virksomheder

Seneste moms- og lønsumsbetaling kan nu udbetales som rentefrit lån med tilbagebetaling 1. april 2021.

» Læs mere

03

COVID-19 – Lønkompensation

Det er nu muligt at ansøge om midlertidig lønkompensation ved hjemsendelse af medarbejdere som følge af COVID-19-situationen.

» Læs mere

04

2 nye hjælpepakker på plads for selvstændige erhvervsdrivende

Den 19. marts 2020 vedtog et enigt folketing yderligere 2 hjælpepakker for at hjælpe selvstændige erhvervsdrivende

» Læs mere

05

Udskydelse af betalingsfrister for moms, AM-bidrag og A-skat

Coronavirussen spreder både smitte og store økonomiske konsekvenser.

» Læs mere