Sikker dataudveksling med KP DocBox

Der har aldrig været større fokus på datasikkerhed. Det gælder selvfølgelig også hos Krøyer Pedersen.

Derfor har vi udviklet KP DocBox, som sikrer dataudvekslingen mellem dig og din revisor. Her kan du løbende uploade dokumenter, bilag, opgørelser, afstemninger osv. til en datamappe, som udelukkende er dedikeret til dig og din revisor. Alle mappens data opbevares på vores egen server, og al kommunikation er krypteret vha. SSL-certifikat.

Det giver dig en række fordele: 

  • KP DocBox er det sikre alternativ til at sende filer pr. e-mail, og der kan uploades store filer, som det normalvis ikke er muligt – eller tilladt – at sende via e-mail.
  • I KP DocBox kan der oprettes en mappestruktur, så dokumenter kan kategoriseres på en sådan måde, at udveksling og kommunikation mellem dig og din revisor lettes voldsomt. – Med det fælles referencepunkt forsvinder mails ikke mellem andre mails, og vedhæftede filer ”droppes” ikke i uvedkommende mapper!
  • KP DocBox sikrer per automatik, at persondataforordning overholdes i de tilfælde, hvor der udveksles data indeholdende personfølsomme oplysninger.
  • KP DocBox er 100% dynamisk. Dokumenter kan løbende uploades til den fælles mappe, når de dannes og færdiggøres. Mappen og dens data er tilgængelig fra alle brugerflader; Via browser eller  app på både desktop og mobile enheder.

 

Har du ikke allerede hul igennem til os via KP DocBox, er det bare at kontakte din revisor hos Krøyer Pedersen – så opretter vi dig straks som bruger.Nyheder

01

Opfyldelse af aftaler i en tid
med covid-19-restriktioner

Da COVID-19 i slutningen af 2019 og i starten af 2020 bredte sig først i Kina og senere til resten af verden, gav det ikke kun store sundhedsmæssige udfordringer.

» Læs mere

02

Ændringer i årsregnskabsloven

For snart 2 år siden vedtog Folketinget en række ændringer til årsregnskabsloven...

» Læs mere

03

Er udbyttet lovligt?

Erhvervsstyrelsen påbegyndte i foråret 2020 en øget kontrolindsats over for ordinære udbytteudlodninger.

» Læs mere

04

Lovforslag om medarbejderaktier

Skatteministeren har fremsat et lovforslag, der øger muligheden for tildeling af skattebegunstigede medarbejderaktier..

» Læs mere

05

Aldersopsparing

Fra og med 1. januar 2021 er det ikke længere muligt at købe unoterede aktier mv. for indestående på en aldersopsparing. Allerede foretagne investeringer skal afvikles senest den 30. juni 2021.

» Læs mere