Biler - Skat og moms 2023

11. januar, 2023

Biler – Skat og moms 2023 giver dig et aktuelt overblik over skatte-, afgifts- og momslandskabet for biler. Publikationen giver dig mulighed for at finde vej i de mange regler og love, som gør sig gældende for køretøjer og befordring fra 1. januar 2023, såvel privat som erhvervsmæssigt. 

Her kan du – på en let tilgængelig måde – få styr på de komplicerede regler og undgår de mange ufarbare veje...og de fikse forsøg på at finde en smutvej. – For husk: Det kan blive dyrt, ikke at sætte sig ind i regler og muligheder, inden der trædes på speederen.

Herunder kan du klikke dig videre til en bladreversion, som du kan se på skærmen, lige som du selvfølgelig også er velkommen til at downloade pdf’en til dit eget skrivebord.

 

Læs publikationen herNyheder

01

BESKATNING AF INFLUENCERE

Her får du indsigt i hvilke beskatningsregler, der gælder for dette erhvervsområde.

» Læs mere

02

BESKATNING AF KAPITALEJERLÅN

Et kapitalejerlån kan opstå på flere forskellige måder. Vi beskriver her udvalgte skatteretlige problemstillinger ved kapitalejerlån.

» Læs mere

03

FØRSTE DEL AF NY BOGFØRINGSLOV ER TRÅDT I KRAFT 1. JULI 2022

Bogføringsloven er under forandring. Loven implementeres i forskellige tempi. Pr. 1. juli 2022 trådte første del i kraft.

» Læs mere

04

BESKATNINGEN AF FRI BIL ER BLEVET EN JUNGLE

Reglerne om beskatning af fri bil findes i ligningsloven sammen med de øvrige regler om beskatning af personalegoder som fx telefon, internet og multimedier, fri bolig, sommerbolig, båd mm. samt generelle personalegoder.

» Læs mere

05

GAVEOVERDRAGELSE AF FAST EJENDOM FRA FORÆLDRE TIL BØRN

Mange forældre har i de seneste par år overdraget fast ejendom til et barn. Det er ofte de såkaldte forældrekøbslejligheder, der er overdraget til det unge menneske.

» Læs mere