Kompetencer

Krøyer Pedersens kerneydelser er regnskab og revision tilsat rådgivning, der skaber overblik og grundlag for udvikling i din virksomhed. I tæt samarbejde med dig leverer vi et slutprodukt, der er tilpasset din virksomheds størrelse og branche. Enten på baggrund af dit eget regnskabsmateriale, eller via vores erhvervsservice, hvor vi løser dine daglige bogholderiopgaver og lønadministrationen.

Krøyer Pedersen løser primært regnskabs-, revisions- og rådgivningsopgaver for små og mellemstore virksomheder samt koncerndannelser indenfor:

 

Med baggrund i vores erfaring og indsigt i netop disse brancher har vi udviklet en række værktøjer til analyse og opfølgning, som din drift og virksomhed løbende kan profitere af.

Mængden af rådgivningsopgaver er i rivende udvikling. Vores ekspertise indenfor virksomhedsetablering, iværksætteri, skatte- og momsforhold, køb og salg af virksomheder, generationsskifte, finansiering og digitalisering skabes af mangeårig erfaring, medarbejderstabens kompetencefelter og løbende opdatering af viden. Nøgleordet er altid værdiskabelse for dig og din virksomhed.

Vores kompetencer er altid ledsaget af personlig engagement, tæt dialog og indsigt i din virksomhed.

Book et uforpligtende møde, og hør hvad vi kan tilbyde, hvis vi var inde i dine tal.
Kontakt en af vores statsautoriserede revisorer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev