Regnskab

Når vi løser dine regnskabsopgaver handler det for os om, at du opnår tre ting: Overblik, indblik og værdiskabelse.

Regnskaber er synliggørelsen af din virksomheds resultater og et væsentligt fundament for dine beslutninger. Både i dagligdagens udfordringer og i forhold til fremtidens muligheder.

Krøyer Pedersen er kendte for at udarbejde overskuelige og informative regnskaber. 

Målet er at skabe et let tilgængeligt og retvisende billede af din virksomheds økonomiske status og potentialer, så du får overblik og indblik, og omverdenen får den maksimale tillid til regnskabsmaterialet og din virksomhed.

Professionalisme og høj faglighed

Årelang erfaring, et bredt kompetencefelt og en målrettet indsats med opdatering af vores viden sikrer, at de regnskaber, som vi udarbejder, altid er i overensstemmelse med den nyeste lovgivning og gældende regnskabsvejledninger samt selvfølgelig god regnskabsskik.

Vi løser alle typer regnskabsopgaver for en bred palet af brancher og virksomhedsformer. Opgaver som omfatter:

  • Projektregnskaber
  • Perioderegnskaber
  • Årsrapporter
  • Fusions- og spaltningsregnskaber
  • Budgetter

Analyse og rådgivning

I forbindelse med udarbejdelse eller gennemgang af regnskaber og årsrapporter tilbyder vi regnskabsanalyser, som kan sætte din virksomheds tal i perspektiv i forhold til tid, branchenormer og alternativer.

Endvidere  tilbyder vi rådgivning om dine skatteforhold, således den gældende skattelovgivning anvendes optimal i din og virksomhedens situation.

Tilrettelæggelse og digitalisering

Vores rådgivning omfatter også tilrettelæggelse og digitalisering af din regnskabsfunktion, så vejen fra det daglige bogholderi og frem til det endelige regnskab giver mere overskud. Både i daglidagen og på bundlinjen. – Et område som ofte rummer gode muligheder for rationaliseringer, når vaner og traditionelle arbejdsrutiner vendes og kigges på med friske øjne!

– Er du interesseret i at høre nærmere om, hvordan vi kan sikre dig en optimal regnskabsløsning til en yderst konkurrencedygtig pris, står vi gerne til disposition ved et uforpligtende møde. Kontakt en af vores statsautoriserede revisorer her. 

Se mere om digitalisering og vores rolle som din digitale vejviser.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev