Din digitale vejviser

Du ved det godt! Digitalisering af din økonomifunktion er vejen frem. Det vil spare virksomheden for en lang række manuelle arbejdsprocesser og det evindelige kaos med fysiske bilag. Og ikke nok med det. Fakturering, regningsbetaling mv. bliver langt mere smidig, samtidig med du får et bedre og mere aktuelt overblik over virksomhedens økonomi.

Hvad holder dig tilbage?

Vi kender det alt for godt. Du og virksomheden oplever en travl hverdag, hvor der let sniger sig en usikkerhed ind; Hvor starter digitaliseringen, hvem gør hvad, og hvilke leveradører og systemer er de rigtige for din virksomhed og din økonomifunktion.

Måske er du allerede startet på økonomifunktionens digitale rejse, men er strandet på afveje uden reelt at have fået det ønskede udbytte af din indsats og de indkøbte digitale systemer?

Eller måske lever du i den overbevisning, at digitalisering er for omkostningstung og tidskrævende lige præcis for din type og størrelse af virksomhed?

– Uanset hvad der holder dig tilbage, så er det her, vi kommer ind i billedet.

Kom godt fra land, kom sikkert i mål

Vi starter altid med et møde, hvor vi øger kendskabet til hinanden. Du får indblik i vores rolle som ”Digital Vejviser”, og vi får kendskab til din virksomheds medarbejdere, arbejdsgange og systemer. 

På den baggrund tilbyder vi dig et digitaliseringsoplæg, som indeholder:

 1. Kan/skal-synspunkter samt listning af umiddelbare gevinster.
 2. Hvilke applikationer taler bedst sammen med dit ERP- og økonomisystem, samtidig med de matcher dine ønsker og behov.
 3. Hvem sætter systemerne op, hvordan testes de, og hvordan/hvornår sættes de i drift.
 4. Hvilke færdigheder kræver det hos dig/dine medarbejdere.
 5. Hvilke muligheder skaber det nye, digitale økonomisetup for din virksomhed.
 6. Virtuel tidsplan og budget for hele processen.

Oplægget – inkl. præsentationsmøde – koster fra kr. 4.900,- (afhængig af virksomhedsstørrelse). Et beløb som vi ikke fakturerer dig, hvis du vælger at iværksætte planen med Krøyer Pedersen som ”Din Digitale Vejviser”.

Din økonomifunktions digitalisering starter her

– Ja tak, jeg ønsker et uforpligtende møde med Krøyer Pedersens digitale vejviser, om at få sat digitaliseringen af hele – eller dele af – vores økonomifunktion på skinner. Så vi kan øge overskuddet. Både i dagligdagen og på bundlinjen.

Oplysningerne vil alene blive benyttet til at kontakte dig vedr. dette møde.
Oplysningerne vil herefter bive slettet.

Digitaliseringens fordele

 • Spar tid og besvær
  Trivielt tastearbejde, dobbeltregistreringer og hovedparten af kontrolgennemgange forsvinder.

 • Få en lettere hverdag
  Bilag og ajourførte data er aldrig længere væk end din PC eller mobil.

 • Sig farvel til bilagsrodet
  Smarte scanningsløsninger, automatisering og digitale arkiver afløser den fysiske papirgang og metervis af ringbind.

 • Øg overblikket
  Tids- og vareforbrug lander direkte på opgaverne og dine konti er straks ajour. På den måde kan dine data hjælpe dig med at skabe overblik og styre din forretning.

 • Forbedret rapportering
  Ventetiden hører bogstaveligt talt op. Saldobalancer, budgetopfølgning og likviditetsstyring bliver tilgængelige fra dag til dag.

Digitaliseringsuniverset

Skitsen viser de funktioner, apps og integrationsværktøjer, som vi typiske arbejder med i forbindelse med en digitaliseringsopgave.

Skitsen er generel og nødvendigvis ikke fuldt dækkende for din virksomhed. F.eks findes der en lang række branchespecifikke løsninger, som ikke er navngivet eller listet her. Hensigten er blot at give dig et principielt billede af funktioner og sammenhænge i en digitaliseringsproces.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev