Nyudnævnt statsautoriseret revisor bliver medejer

Jeppe Hillersborg Kristensen blev færdig som statsautoriseret revisor i november 2021, og nu – blot en måned senere – indtræder han som medejer af Krøyer Pedersen Statsautoriserede Revisorer, der beskæftiger 65 medarbejdere på kontorerne i Holstebro og Struer.

Jeppe Hillersborg Kristensen, der startede som revisortrainee hos Krøyer Pedersen i 2011, bliver medejer af og partner i virksomheden, der herefter har 8 indehavere. Udvidelsen af ejerkredsen sker pr. 31. december 2021. 

Lokal dreng og 10 års jubilar

Jeppe stammer oprindeligt fra Haderup og har knust sine første tal på HHX i Holstebro. Siden 2011 har han været ansat hos Krøyer Pedersen, hvor karrieren startede som revisortrainee.

Efter endt trainee-forløb i 2013, fortsatte uddannelsesforløbet sideløbende med den daglige håndtering af kunder. Først med HD og efterfølgende med cand.merc.aud-studiet, som blev afsluttet i 2019.

Blot 3 måneder efter Jeppes 10 års jubilæum i august 2021 kunne han så juble over beviset på sin titel som statsautoriseret revisor. Den 22. november 2021 bestod han den mundtlige eksamen på Børsen i København.

– Det er utvivlsom gået stærkt, fastslår Jeppe Hillersborg Kristensen og fortsætter: Efter mere end 10 år med kombineret arbejde som revisor og uddannelse er det hele kulmineret på ganske kort tid. Først med titlen som statsautoriseret revisor, og efterfølgende med tilbuddet om medejerskab. Et tilbud jeg ser som en stor tillidserklæring, da ejerne jo også er erfarne kolleger, der kender mig ud og ind, såvel menneskeligt som fagligt. 

– Vi er enorm glade for at kunne fastholde Jeppe hos Krøyer Pedersen. Både med baggrund i hans store faglighed og de gode kunderelationer, som han har skabt og plejet i sit arbejde gennem de sidste 10 år. Vi er også glade for ”nyt blod” i ejerkredsen. Vi glæder os alle til samarbejdet med Jeppe, om at bringe Krøyer Pedersen målrettet og sikkert ind i fremtiden, siger Klaus Lund Kristensen, der er én af de nu 8 partnere i Krøyer Pedersen.

Jeppes kundeportefølje omfatter primært små og mellemstore virksomheder inden for detailhandel, håndværk og produktion, herunder også en række startups. Endvidere løser han revisions- og rådgivningsopgaver for flere foreninger og selvejende institutioner.

– Jeg ser med stor appetit på fremtiden. Nu hvor min uddannelse er afsluttet, kan jeg øge min indsats overfor nuværende og fremtidige kunder. Desuden glæder jeg mig også til samarbejdet med de øvrige ejere og medarbejderne om at udstikke kursen for Krøyer Pedersen, som nu er blevet endnu mere MIN virksomhed, smiler Jeppe Hillersborg Kristensen. 

Reception udsat

Under normale omstændigheder ville denne begivenhed også byde på en velkomst-reception for Jeppe, med grundet COVID 19-situationen ser vi os nødsaget til at udsætte denne markering til et endnu ukendt tidspunkt, hvor pandemien igen er under kontrol.Nyheder

01

STØRRE BEFORDRINGSFRADRAG OG HØJERE SATSER FOR SKATTEFRI KØRSELSGODTGØRELSE

Prisudviklingen bevirker større befordringsfradrag for hele 2022 og højere satser for skattefri kørselsgodtgørelse fra 1. maj 2022.

» Læs mere

02

Er computerskærmen til hjemmearbejdspladsen skattefri?

Se betingelsen for at den arbejdsgiverbetalte computerskærm er skattefri...

» Læs mere

03

NYE SATSER TIL BESKATNINGS-
GRUNDLAGET FOR VÆRDI AF FRI BIL

Fra 1. januar 2022 ændres satserne og miljøtillægget øges for beskatningsgrundlaget af fri bil.

» Læs mere

04

DIGITAL SIGNATUR

Krav til selskabsdokumenter med digital underskrift for at få retsvirkning efter sit indhold.

» Læs mere

05

Tilbagebetaling af lån til a-skatter og moms

Lån, der oprindeligt forfaldt til betaling henholdsvis den 1. november 2021 og den 1. februar 2022, har fået udskudt forfaldsdatoen til den 1. april 2022.

» Læs mere