De Kulturhistoriske Museer i Holstebro Kommune

De Kulturhistoriske Museer i Holstebro er den overordnede enhed for Holstebro Museum, Strandingsmuseum St. George og Frilandsmuseet Hjerl Hede, der på hvert sit område forsker og formidler den kultur, som vi er rundet af gennem mange århundreder.

Hele vejen fra for 14.000 år siden og til i dag. De tre enheder har årligt ca. 120.000 gæster, som gennem en række variende særudstillinger, interaktive fremstillinger og levendegørelse får en stemningsfuld, involverede og lærerig kulturhistorisk oplevelse.

____________

Krøyer Pedersen løser de samlede regnskabs- og revisonssopgaverne for De Kulturhistoriske Museer i Holstebro. Lejlighedsvis bistår vi tillige med økonomisk rådgivning og vejledning. Eksempelvis har vi sammen med den daglige ledelse udarbejdet en digitaliseringsstrategi for økonomifunktionen i afdelingerne og den samlende enhed.

I den forbindelse har vi medvirket til omlægning af økonomisystemet fra C5 til e-conomic og i samme forbindelse forenklet procedurerne for afdelings- og formålshåndtering. 

Hertil kommer en indbygning af udgiftshåndtering via PLEO med bank-integration samt indscanning af leverandørfakturaer (OCR/EAN) med et intereret godkendelsesflow, prokura-regler og automatisk kontering. Alt sammen med integration til e-conomic.

___________

”Krøyer Pedersen har styr på de traditionelle regnskabs- og revisionsdiscipliner. Men de er meget mere end det. Et godt samspil sikrer, at vi altid er opdateret på vores økonomi og administrationen af den.”

Charlotte Greve, Souschef og adm. ansvarlig

Agerfeld Gl. Skole

Agerfeld Gl. Skole er en modebutik i naturskønne omgivelser 12 km syd for Holstebro. Butikken henvender sig til modebevidste kvinder, der ikke går på kompromis med kvaliteten i deres garderobe. Agerfeld Gl. Skole er fyldt med håndplukkede og unikke styles, som sælges i den fysiske butik, på en webshop og via live-salg. Alt sammen med fokus på individuelle og unikke kundeoplevelser.  Butikkens image understreges af en række events med modeshows, foredrag og intimkoncerter med lokale kunstnere i den gamle skoles stemningsfyldte lokaler. Der tilbydes også B&B.

____________

Krøyer Pedersen udarbejder Agerfeld Gl. Skoles årsregnskab og leverer løbende økonomisk og administrativ rådgivning, herunder om skift af webshop-løsning. 

På den baggrund har Agerfeld Gl. Skole valgt Shopify, både som webshop og til POS i butikken. Med Shopify samles ”lageret” på tværs af begge salgsplatforme, og det er dermed muligt at samle viden om kundens køb – og dermed profil – ét samlet sted. 

Til det ugentlige live-salg har vi anbefalet integration af software fra Elisa til automatisering af salgsregistreringen. Som integration mellem Shopify og e-conomic har vi anbefalet Storebuddy. Dermed er der skabt en fuld automatiseret bogføringsløsning af virksomhedens samlede salg.

___________

”Jeg er skruet sådan sammen, at jeg gerne vil have hands on på det meste selv. Men det skal ikke være en hemmelighed, at Krøyer Pedersen fra tid til anden viser mig i en smart genvej til en lettere hverdag.”

Birthe Thorup, ejer af Agerfeld Gl. Skole

Musikteatret Holstebro

Musikteatret Holstebros oplevelsesunivers står på tre ben. Underholdning som koncerter, musicals og stand-up, som drives fra 5 scener på 3 lokationer. En business-del med kongresser, konferencer, møder og workshops. Og slutteligt en cateringdel med fester, teaterbespisning og barer.

Musikteatret, Knudsens og Nr. Vosborg har ca. 200.000 gæster årligt.
____________

Musikteatret Holstebro er en full-service-opgave for Krøyer Pedersen. En opgave som strækker sig fra erhvervsservice med den daglige bogføring til regnskab, revision, rapportering og rådgivning.

Musikteatret Holstebro har således outsourcet hele sin økonomifunktion til os. Selve ”overflytningen” var en stor mundfuld, som krævede fokus og en del energi fra begge parter. Men når det er sagt, har beslutningen vist sig at bære frugt. Optimering af arbejdsgange og it har bevirket en besparelse i bogholderiet – opgjort i timer – på omkring 80%, hvilket har betydet ca. halv pris i forhold til to tidligere ansatte i Musikteatrets eget regi.

Desuden er saldoen på tillidskontoen til bogholderiet også steget. Vi er altid opdateret med den seneste viden indenfor momsregler og løn, lige som div. frister og deadlines nu også er sikret.
___________

”Krøyer Pedersens full-service-løsning har ikke bare givet os nogle besparelser. Bogholderi, revisor og jeg taler nu samme sprog. Det har givet mig nogle meget værdifulde værktøjer i økonomistyringen.”

Anders Jørgensen, direktør

Tilmeld dig vores nyhedsbrev