Bliv revisortrainee

Få styr på tallene – Få styr på fremtiden – Bliv revisortrainee

Hos Krøyer Pedersen får du èn af branchens bedste uddannelser som revisortrainee. Vi er store nok til at give dig masser af dejlige og dygtige kolleger samt masser af udfordrende kunder og opgaver. Men vi er heller ikke større, end du får et helhedsbillede af kundernes virksomheder, lige som der er hands on på regnskaberne fra start til slut.

Som revisortrainee hos Krøyer Pedersen får du en værdifuld uddannelse med mange facetter og et hav af fremtidige muligheder.

Er du – eller bliver du – EUX’er, HHX’er, HTX’er, STX’er, Finansøkonom, HA’er (EØ) eller cand.merc., kan du blive én af de revisortrainees, som vi primært søger i august/september måned med tiltrædelse 1. september året efter. Du er dog altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning.

Vi ansætter årligt 3-4 trainees på vores kontorer i Holstebro og Struer. 

Her venter dig et job i en moderne revisionsvirksomhed med ca. 65 kolleger, et udfordrende fagligt miljø og en række spændende virksomheder, som kommer til at danne dit fundament for personlig udvikling og en fremtid med talrige muligheder.

Har du i øvrigt spørgsmål vedr. ansøgning, forløb eller krav, er du velkommen til at kontakte statsaut. revisor Uffe Larsen på mail: ul@kroyerpedersen.dk

Er du interesseret i et job som revisortrainee?

Du kan til enhver tid sende en kortfattet ansøgning vedlagt dit CV og seneste karakterblad.

Du kan også blot tilkendegive din interesse, så vender vi tilbage til dig med en notifikation, når vi når til den næste konkrete ansøgningsfrist.

Få mere at vide om traineeforløbet

i vores film om Sara, Anders og Morten herunder eller læs mere om revisoruddannelsen her:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev