Erhvervsservicemedarbejder, Holstebro - 30 -37 timer

Vores erhvervsserviceafdeling, som p.t. beskæftiger 9 medarbejdere, løser bogholderi-, løn-, moms-, debitor/kreditorstyrings- og rapporteringsopgaver for mere end 120 virksomheder. Disse kunder repræsenterer vidt forskellige brancher og størrelser, hvilket medfører en spændende hverdag med stor variation og udfordring i opgaverne, alt sammen i en tiltagende grad af digitalisering og automatisering.

Vi oplever, at kundemængden og antallet af opgaver på denne front er stadig stigende. Derfor er vi på udkig efter endnu en dygtig erhvervsservicemedarbejder, gerne med et digitalt mindset.

Arbejdsopgaver
Du har kompetencerne og erfaringen til at hjælpe vores kunder med bogføringsopgaver, momsregnskab, lønregnskab, debitor- og kreditorstyring, saldobalancer samt anden form for rapportering.

Endvidere ser vi gerne, at du også har taget hul på digitaliseringsmulighederne og dermed har et vist kendskab til apps og automatiseringsopsætninger på nogle af disse områder.

Kvalifikationer
Du har solid erfaring som bogholder, revisor e.lign. Endvidere er du rutineret bruger af e-conomic, Uniconta eller NAV, lige som du er minded for digitale løsningsmuligheder.

Personlighed
Du har et stort ordensgen, samtidig med du er positiv, udadvendt og serviceminded. Du kan både samarbejde og arbejde selvstændigt, lige som du ikke går af vejen for en ekstra indsats, når situationen kræver det.

Jobbet

Der er tale om et udfordrende og spændende job i en moderne revisions­virksomhed, hvor du kan imødese godt 60 kolleger og et at­trak­tivt mix mellem en god lønpakke og personlig udvikling.

Arbejdstiden er 30-37 timer pr. uge, og arbejdet vil foregå dels på vores kunders adresser og dels på vores kontor. Bil og kørekort er derfor en nødvendighed.

Se også kroyererhvervsservice.dk

Spørgsmål?
Vil du vide mere om jobbet og mulighederne, er du velkommen til at erhvervsserviceansvarlig Ina Klestrup på telefon 9610 6160 eller mail: ik@kroyerpedersen.dk

Ansøgning
Send en kortfattet ansøgning vedlagt dit CV, dine eksamenspapirer og evt. referencedokumenter til job@kroyerpedersen.dk. Stillingen er med tiltrædelse, så hurtigt som din igangværende uddannelse eller dit nuværende job tillader det.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev