Kenneth Taulbjerg bliver medejer

Statsautoriseret revisor Kenneth Taulbjerg har netop underskrevet aftalen om at indtræde som medejer og partner i Krøyer Pedersen Statsautoriserede Revisorer, der beskæftiger 65 medarbejdere på kontorerne i Holstebro og Struer.

Kenneth Taulbjerg (34) bliver medejer af og partner i virksomheden, der herefter drives af 9 indehavere.

Kenneth, der er opvokset i Vind og nu bosat i Holstebro, gik på HHX i Holstebro fra 2005-2008. Herefter fortsatte uddannelsesforløbet med HA i Herning, som blev afsluttet i 2011.

Siden 2011 har Kenneth været ansat hos Krøyer Pedersen, hvor karrieren startede som revisortrainee. Efter endt trainee-forløb og med titlen som revisor tog han i 2013 – sideløbende med den daglige håndtering af kunder – hul på studiet som cand.merc.aud., der blev afsluttet i 2014. 1. juni 2022 bestod han den mundtlige eksamen som statsautoriseret revisor på Børsen i København.

– Det glæder os overordentligt meget, at Kenneth nu bliver en del af partnerskabet i virksomheden, siger Klaus Lund Kristensen, der er én af de nu 9 partnere i Krøyer Pedersen. ”Vi ved 100%, hvad vi får. Kenneth har allerede haft 10 års jubilæum hos os, og som person er han både tillidsvækkende og imødekommende. Det kombineret med opbygningen af en gennemgribende faglig ballast betyder, at han allerede er et kendt og vellidt ansigt blandt en stor kundeskare.”

Kenneth Taulbjergs kundeportefølje er bred, men cirkler primært omkring virksomheder og opgaver indenfor investeringsejendomme, håndværk, produktion samt selvejende institutioner.

– Hold nu op, hvor er det gået stærkt, pointerer Kenneth Taulbjerg og fastslår: ”Efter mere end 10 år med kombineret arbejde som revisor og uddannelse er det hele nu kulmineret i løbet af 2022. Først med titlen som statsautoriseret revisor, og efterfølgende med tilbuddet om medejerskab. Et tilbud jeg ser som en stor tillidserklæring, da ejerne jo også er erfarne kolleger, der kender mig ud og ind, såvel menneskeligt som fagligt.” 

– Aftalen med Kenneth er et målrettet led i Krøyer Pedersens løbende generationsskifte, hvor der nu i 2022 er truffet aftale om partnerskab med to yngre statsautoriserede revisorer. Det ”nye blod” i ejerkredsen skal medvirke til at sikre virksomhedens dynamik og fremtidige udvikling, siger Klaus Lund Kristensen.

– Nu hvor min uddannelse er afsluttet, kan jeg øge mit fokus på og min indsats overfor nuværende og fremtidige kunder. Desuden glæder jeg mig til samarbejdet med de øvrige ejere og medarbejderne om at udstikke kursen for Krøyer Pedersen, som jeg nu er blevet en fundamental del af, siger Kenneth Taulbjerg.

Den private del

Generelt er jeg meget aktiv ved siden af mit arbejde, fortæller Kenneth Taulbjerg. Tidligere har jeg været aktiv som fodboldspiller i og omkring Holstebro Boldklub. I dag er det mere i rollen som tilskuer på stadion til HBs hjemmekampe, når ellers tiden på arbejde og derhjemme med min datter tillader dette. 

Min helt store passion i fritiden er naturoplevelser i almindelighed og jagt i særdeleshed, slutter Kenneth Taulbjerg.

2 receptioner med ét smæk

Kenneth Taulbjergs indtræden i ejerkredsen kalder på en fejring. Det samme gør Jeppe Hillersborg Kristensens indtræden som medejer først på året, hvor festlighederne blev udsat pga. COVID 19-situationen. Derfor indbyder vi nu til én samlet markering af de to nye medejere og deres titel som statsautoriserede revisorer. En reception som finder sted den 14. oktober 2022, kl. 13:00-16:00 i vores Holstebro-afdeling.Nyheder

01

Hvorfor skal vi interessere os for esg-rapporter?

Mange SMV´er skal frmover håndtere ESG-rapporter. ESG oversættes ofte til bæredygtighed og samfundsansvar.

» Læs mere

02

Køb af feriebolig I udlandet

Mange drømmer om at købe feriebolig i udlandet. Men hvad skal man være ekstra opmærksom på, når man køber?

» Læs mere

03

Ny bogføringslov
…med fokus på digitalisering

Folketinget vedtog i maj 2022 en ny bogføringslov, der skal tage højde for den digitale udvikling.

» Læs mere

04

Bestyrelsens ansvar og valg af ansvarsforsikring

Ved fastlæggelsen af, hvilke normer der skal gælde for ledelsen i kapitalselskaber, er der overordnet to hensyn, der står over for hinanden.

» Læs mere

05

Nis2: ny lovgivning skærper kravene til it-sikkerhed

Særlige virksomheder og offentlige myndigheder vil fremover blive underlagt strammere regler på it-sikkerhedsområdet.

» Læs mere