Krøyer Pedersen skyder 2024 i gang med to nye medejere og partnere

Jens-Ole Bøgild og Jeppe Lynggaard Kongensholm er pr. 1. januar 2024 indtrådt i Krøyer Pedersen statsautoriserede revisorer I/S' ejerkreds, der nu består af 10 partnere.

De to statsautoriserede revisorer kom til Krøyer Pedersen medio 2023 og bliver allerede nu medejere og partnere i revisonsvirksomheden, der beskæftiger 68 medarbejdere på adresserne i Holstebro og Struer.

– Alt er gået efter planen. Ansættelsen af Jens-Ole Bøgild og Jeppe Lynggaard Kongensholm havde det klare mål at styrke vores position i det regionale marked for revision og økonomisk rådgivning. Både her og nu i det daglige og på sigt i form af medejerskab, hvis kemien var til stede. Det har i den grad vist sig at være tilfældet.

De to er lynhurtigt blevet en integreret del af vores team i henholdsvis Struer og Holstebro. Derfor glæder det os overordentligt meget at byde Jens-Ole og Jeppe velkommen i ejerkredsen siger adm. partner Klaus Lund Kristensen hos Krøyer Pedersen statsautoriserede revisorer I/S.

De nye medejere og partnere

2 stærke profiler

Jeppe Lynggaard Kongensholm (34)

Jeppe Lynggaard Kongensholm har siden juni 2023 været beskæftiget på vores Holstebro-kontor med SMV-segmentet indenfor bl.a. handel og produktion. Jeppe er forholdsvis nyslået statsautoriseret revisor, men har mere end 12 års erfaring i revisionsbranchen fra Blicher Revision & Rådgivning i Herning og Revision Limfjord i Holstebro.

– Krøyer Pedersen har været et perfekt match og timing for min karriere. Virksomheden og organisationen giver mig fremragende udviklingsmuligheder i et marked og kundegrundlag, som jeg kender indgående. Medejerskabet giver mig tilmed mulighed for at medvirke til udvikling af virksomhedens strategi og fremtidige image, fastslår statsautoriseret revisor Jeppe Lynggaard Kongensholm.

Jeppe er bosat i Vildbjerg med sin familie.

Jens-Ole Bøgild (53)

Jens-Ole Bøgild har sin daglige gang på vores Struer-kontor, hvor han betjener og rådgiver kunder i en lang række brancher; primært ejerdrevne virksomheder i SMV-segmentet. Jens-Ole kom til Krøyer Pedersen i august 2023 efter 33 år hos Deloitte i Silkeborg, heraf små 20 år som statsautoriseret revisor.

”Jeg er – helt som forventet – blevet en del af en mindre organisation, som er regional funderet og kundefokuseret. Her er jeg hurtigt blevet en del af et team med fagligt stærke medarbejdere i tæt daglig dialog, og med kvalitet og service i højsædet. Så beslutningen om medejerskab har været let, jeg ser frem til at medvirke til at sætte mit præg på en toneangivende, regional revisionsvirksomhed”, pointerer statsautoriseret revisor Jens-Ole Bøgild.

Jens-Ole er bosat med sin familie tæt på Thorning, nær Kjellerup.

Receptionsindbydelse

Fredag den 19. januar 2024, kl. 13:00-16:00, Ved Fjorden 6B, 7600 Struer

I forbindelse med Jens-Ole Bøgild og Jeppe Lynggaard Kongensholms indtræden i ejerkredsen vil det glæde os at se kunder og forretningsforbindelser til en uformel reception, som finder sted fredag den 19. januar 2024, kl. 13:00-16:00 i vores Struer-afdeling, Ved Fjorden 6B, 7600 Struer.

Tilmelding

Af hensyn til cateringen vil vi gerne, at gæster, som ønsker at deltage, tilmelder sig her: www.kroyerpedersen.dk/reception senest den 15. januar 2024.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev